Tilapia Filet met penne en zelfgemaakte Roomsaus v/d Q
Maandags is mn vrijedag, een dag om even lekker te klooien met wat eten van de Q.
In de planning staat een Tilapia Filet met penne en zelfgemaakte roomsaus.
Te beginnen met de roomsaus:
Boter en Bloem
Boter even zachtjes smelten
ingredienten voor de roomsaus
Bloem toegevoegt aan de gesmolten hete boter(goed roeren)
Beetje peper en zout uit de molen, en een snufje of 2 knoflook toevoegen
Vers gesneden Bieslook (handje vol)
nog even paar minuutjes doorkoken en tada....een mooie saus
Toen de saus klaar was, heb ik een grote glazen ovenschaal gepakt
Bodem gevuld met Penne
Tilapia filet met zeezout en peper uit de molen bestrooid
De gekruide tilapias over de penne heengelegt.
Laagje spinazie over de filets en de penne
De inmiddels afgekoelde roomsaus erover, en afgedekt met zelf geraspte kaas
Buiten een starter met kooltjes die ik van gister overhad aangevuld met eikenhouten stukken roodgloeiend gemaakt.
Kooltjes en eikenhout in de Q en ovenschaal met Tilapia erboven op.
Na een 45 min op de BBQ het uiteindelijke resultaat totzover ziet het er niet slecht uit!!
Maar toen de massa uit de schaal werd geschept, bleek de penne zwartgeblakkert te zijn aan 1 zeide van de schaal.
Overigens de bovenste laag van de pasta was goed te doen qua smaak..maar alles smaakte het zelfde...ik proefde geen vissmaak geen penne...wel een beetje smolten kaas.
Omdat de pasta met vis ons tegenviel, had ik uit voorzorg de frituur al aangezet hahah..dus na een bordje pasta met vis....een heerlijk!!!
Tot zover een bijna geslaagde dag op de Q.
Bedankt voor het lezen en plaaties kieken
Groet
Pemedica (peter)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten